Siirry pääsisältöön

cupcake pops



Nyt kun olen päässyt näiden popsien tekemisen "makuun", niin mua taitaa olla vaikea pysäyttää ;) Nämä popsit menivät samoille synttäreille kuiten alla oleva kakku.

 
Cupcake pops:

 
- 400g kakkua
- 400g appelsiinituorejuustoa
- Keltaisia candy meltsejä
- Tummaa suklaata
- Crisco shorteningia

Murskaa kakku ihan hienoksi muruksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Muokkaa massa haluamaasi muotoon. Anna jähmettyä jääkaapissa. Sulata suklaa ja tarvittaessa lisää shorteningia. Dippaa alaosa suklaalla ja anna jähmettyä täysin. Sulata candymeltsit ja lisää shorteningia. Dippaa ylä osa candymeltsiin ja koristele saman tien. Huom. Candymelts jähmettyy nopeammin kuin tummasuklaa.


Kommentit

  1. Mistä olet ostanut tuota Crisco shorteningia? Löysin sitä itse tuolta Confetista, mutta näytti olevan loppu. Mahtaakohan sitä saada muualta? Ajattelin, että jos tekisi näitä Topin synttäreille, vaikuttavat ihan helppotekoisilta! :)

    VastaaPoista
  2. Nää on kivoja, helposti ja näyttävää! Oon nähnyt myös että on pieniin muffinivuokiin leivottu/ valmistettu cakepopsit muffinin muotoon ja tikun päähän kinni.

    VastaaPoista
  3. Nanna, Confetista juurikin. Se on ihan huippuaine. Käytän sitä myös sokerimassan pehmitykseen. Helppoudesta, ktso alla oleva kommentti.

    Miia, mä oon kanssa nähnyt sellaisia, mutta ilman tikkua. Tais olla Bakerellan blogissa (ja olikin). Ne oli tehty konvehtimuotteihin, oli tosi ihania. Confetista en ainakaan löytänyt sellaisia muotteja. Mä en ihan täysin allekirjoita tuota helppotekoisuutta ;) Ainakaan mun pinnalla. Mulla meinas jo palaa sulakkeet siinä vaiheessa kun muokkasin noi muffinin muotoon, oli niin hidasta. Käytin siinä pientä piparimuottia. Ja sitten kun on vielä monta vaihetta ja välissä odottelua. Myönnän joo että mä oon huono toistoissa, kyllästyn kun pitää tehdä samaa ;D

    VastaaPoista
  4. Ihania! Sä oot muru niin POP! Nämä on just eikä melkein! Täydellisiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Banaani-kaurakeksi ilman lisättyä sokeria

Smoothiekakku postauksessa vinkkasin luonnollisesti sokerittomista lastenkekseistä jotka on ollut ihan meidän lemppari keksejä kun pojat ovat olleet pieniä. No kuinkas ollakaan niitä ei enää olekaan Semperin valikoimassa. Tosi harmi, olivat hyvää ja terveellistä naposteltavaa. Meillä ei siis keksejä noin niin kuin muuten napostella, mutta esim reissussa olivat tosi hyviä antaa lapsille kun alkoi meno yltymään ;) Ja siis nimen omaan noita luontaisesti sokerittomia keksejä, normikeksit ainoastaan herkkupäivänä. No nyt kun tuo meidän kuopus alkaa olla sellaisessa iässä että on kiva että saa välillä lahjottua jollain hiljaisuutta niin ärsyttää kun suosikit on poistuneet markkinoilta. FB:n vauvaryhmässä yksi äiti vinkkasi että Hipp:ltä löytyy vastaavia keksejä, mutta valitettavasti ne ei ainakaan toistaiseksi kuulu meidän Prisman valikoimaan. Toinen äiti samaisessa ryhmässä vinkkasi että keksejä voi myös itse leipoa. Hah, ei sitten ollut se ajatus edes käynyt mielessä sitä ennen :D N...

Lemoncurd-valkosuklaajuustokakku

Joitain viikkoja sitten tein syntymäpäiväkakun jonka väliin tuli sipaisu lemoncurdia ja valkosuklaamoussea. Tällä kombolla olen kakkuja tehnyt kyllä aikaisemminkin mutta pakko myöntää että lemoncurd on ollut suoraan kaupan hyllystä. Ei sillä että siinä kaupan (MacKays) on mitään vikaa, mutta kyllä tämä itsetehty pesee sen mennen tullen. Syy miksi ihastuin tähän itsetehty on se että siinä tulee sitruunan kirpeys ja hapokkuus aivan eritavalla esille. Omaan suuhuni tällaiset makean ja kirpeän liitot ovat taivas! Lemoncurd-valkosuklaajuustokakku (24cm vuoka) - 175g kauratäytekeksejä (vanilja) - 40g voita - 4dl kuohukermaa - 250g mascarponea (myös tavallinen tuorejuusto käy) - 3 valkuaista - 200g valkosuklaata - 4 liivatetta - tilkka maitoa - 3 keltuaista - 2,5dl sokeria (puolet hillosokeria) - 2 sitruunan raastettu kuori - 1,5dl sitruunamehua - 50g  pehmeää voita - 2 liivatetta - tilkka vettä Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan poh...

Raparpericurd-valkosuklaajuustokakku

Tuli vähän noottia siitä että blogissa on ollut hiljaiseloa ;) Pakko oli siis ottaa härkää sarvista ja kirjoittaa tänne jotain. Täytekakut laahaa edelleen vuoden jäljessä mutta jos jotain muuta kirjoitan ettei tartte siihen sumaan koskea. Olen ollut ihan ällikällä lyöry siitä että kuinka suureen suosioon on  lemoncurd-valkosuklaajuustokakku  noussut. On ollut erittäin häkellyttävää nähdä muiden kuvia ja kehuja tuosta kakusta, kiitos siis siitä teille ihanat lukijani.  Koska rakastan curdeja ja olen aikaisemmin jo tehnyt raparpericurdia ja käyttänyt sitä kakun täytteessä niin pakkohan siitä oli tehdä myös kakku. Tässä siis lemoncurd-kakun "serkku" raparpericurd-kakku. Raparperi-valkosuklaajuustokakku: (24cm vuoka) -175g kauratäytekeksejä (vanilja) - 40g voita - 4dl kuohukermaa - 250g mascarponea (myös tavallinen tuorejuusto käy) - 3 valkuaista - 250g valkosuklaata - 4 liivatetta - tilkka maitoa -400g raparperin varsia pieninä palloina - 1 dl sok...