torstai 18. kesäkuuta 2015

Masukakku

Ystäväni oli menossa baby shower juhliin ja pyysi minulta
 kakkua viemiseksi. Pakko sanoa että ihmiset ei aina ihan ymmärrä että kuinka paljon aikaa kakun tekeminen vaatii. Itse teen kakun kolmen päivän aikajaksossa. Ensin paistan pohjan jotta se kerkeää asettumaan eikä ole niin höttönen leikattaessa. Seuraavana päivänä täytän pohjan. Koska käytän liivatetta moussetäytteissäni vaativat ne aina sen oman ajan hyytymiselle. Lisäksi on erittäin tärkeää että kakku saa rauhassa vetäytyä ja kaikki maut "asettuvat paikoilleen" . Sitten viimeisenä luovutuspäivänä kuorrutan ja koristelen kakun. Ja tähän tietenkin vielä mahdolliset kuivumista vaativat koristeet päälle. No, tämä kakku kerkesi juuri ja juuri tuohon aikajanaan ja saatiin mukaan juhliin. Onneksi minulla on pitsiä valmiina kaapissa niin sain mekkoon näyttävyyttä. Sitä mitä kakku piti sisällään en enää muista.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!