maanantai 26. marraskuuta 2012

Hyvä Saksa!!

Nyt voisi sanoa että nämä päivitykset laahaa ja aika pahasti. Meillä on paljon ollut muutoksia täällä kotirintamalla, mukavia sellaisia, ja ne ovat vähän verottaneet tätä blogin päivitystä. Mutta jos sitä taas ottaisi itseään niskasta kiinni (miljoonanen kerran) ja laittaisi blogin kuntoon. Voisi vaikka vähän vaihtaa ulkonäköä ja värimaailmaa.
 
Mutta takaisin kakkuihin. Esikoinen pelasi kesällä jalkapalloa Euroliigassa (kaupungin oma liiga). Näiden nuorimmaisten vuonna 2007 syntyneiden joukkueiden nimet olivat yksinkertaisesti maiden nimiä eikä eurooppalaisten joukkueiden nimiä kuten isommilla. Nämä helpommin lausuttavat nimet taipuivat näin pienmpienkin suuhun.
 
Meidän Jooa siis pelasi Saksa nimisessä joukkueessa joka muodostui saman koulualueen lapsista. Täytyy kyllä sanoa että aivan huippu joukkue siitä tulikin, niin lasten kuin valmentajienkin osalta. Valmentajat olivat niin ihania että järjestivät lapsille viimeisiin treeneihin kaikkea ekstraa, itse lupauduin leipomaan aiheeseen sopivan kakun.
 
Kakun aihe oli itsestään selvä, mutta toteutuksessa jouduin kyllä "lainaamaan" miestäni ja hänen tietouttaan palloilulajeista. Näin saimme aikaa suht oikean näköisen jalkapallo kakun.
 
Kakku oli leivottu ihan tavalliseen pyöreään vuokaan, mutta kokoamisen toteutin pala palalta Ikean isoon metallikulhoon. Kakun sisällä oli futarin toiveesta maitosuklaamousse. Päällinen oli kaulintamassaa ja sokerimassaa.
 
Kentän laidalla

Pikku futaaja hakemassa diplomiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!