sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kakku Ukolle

Naapurin Oliverin serkku sain lauantaina komean nimen Ukko Vilho Valtteri. Sain siis kunnian toteuttaa hänen nimenantojuhliin kakku jonka teemana oli kattauksessa käytetyt muumi-mukit. Jonkin aikaa mietittyäni päädyin peilaavaan muumipeikkoon. Mukissahan muumipeikko peilaa itseään vedestä, mutta ajattelin että asento on hyvä myös nimen tarkasteluun. Väritoiveena oli vaaleansininen joka siis toistui myös kattauksessa.

Tällainen kakku siitä sitten tuli. Kakku on 7 munan sokerikakkupohja jonka päällinen on sokerimassaa/kaulintamassaa. Muumipeikko on maalattu kaulintamassalevyn päälle. Sisällä kakussa oli pätkismousse.Onnea vielä koko Ukon perheelle!!

Kuulin että nimenantojuhlissa oli vieraillut "erikoisia" vieraita. Juhlijoiden joukossa oli Ajankohtaisen kakkosen kuvausryhmä joka teki juuttua tiistain 12.6 klo 21 ohjelmaan juttua Ristiäiset vs. nimiäiset. Tämä siis tarkoittaa että mun kakku on melkein julkkis ;D

MUOKS: Hih, kyllähän se kakku siellä vilahti kuin vilahtikin. Tästä voi käydä kurkkaamassa klik niin kauan kun linkki on voimassa.

2 kommenttia:

  1. Hih, ja me kaikki lukijat ollaan sitten melkein sukua julkkikselle! :D

    Pitääpä koittaa muistaa katsoa tuo jakso :)

    VastaaPoista
  2. :D Ja sitten käy niin että koko kakkua ei edes näy ;) Pitää varmaan ainakin nauhoittaa että jos edes vilahtaa niin voi katsoa sitten hidastuksella :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!