torstai 31. toukokuuta 2012

Mansikkakakku

Synttärijutut jatkuu vielä. Meillä oli viikonloppuna kaksi kattausta, ystäville ja sukulaisille. Aluksi oli ajatuksena että tuon salamakakun koristeita käytettäisiin myös tässä, mutta ei ne oikeen taipuneet mansikkakakun päälle. Synttärisankarin toinen kakkutoive oli meinaan mansikkakakku. Sisällä tässä kakussa oli lemoncurdmousse.



Kerman kanssa kävi vanhanaikaiset. Yritin tehdä montaa asiaan yhtäaikaa ja sillä seurauksella että kermasta tuli voita. Onneksi sain pelastettua sen rahkalla. Lopputulos oli siis kaukana kermavaahdosta ;)

2 kommenttia:

  1. Mansikakakku vähän niin kuin aloittaa kesän! joko ne maistui mansikalle? Mä meinaan tein tuulihattuja pari viikkoa takaperin mansikoilla ja kermavaahdolla, eikä ne mansikat kyllä maistuneet yhtään millekään!

    VastaaPoista
  2. Löysin Prismasta sellaisia ihan pieniä belgialaisia mansikoita. Maistui tosi hyvälle, vieraat luuli että meillä on kotimaisia mansikoita :) Ostin samalla reissulla kahdenlaisia mansikoita, ne isommat mitkä ajattelin ensin laittaa kakun päälle ei maistunut miltään.

    VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!