lauantai 30. heinäkuuta 2011

Valkosuklaavadelmakakku browniepohjalla

Surffaillessani törmäsin Even blogissa tällaisen ohjeeseen joka on alun perin kodikuvalehdestä. En ollutkaan pitkään aikaan kokeillut paistettavaa juustokakkua joten aika oli otollinen. Lisäksi meille oli tulossa vieraita auttamaan sen tuhoamisessa, joten löytyi monta hyvää syytä kokeilla.

Itse en ole mikään tummansuklaan ystävä ja tässä se valitettavasti tuli liikaa esiin minun makuuni. Muuten kakku oli mitä herkullisin ja tekin hyvin kauppansa (vaikka alkuperäiset vieraat joutuivatkin perumaan).


Seuraavalla kerralla kokeilen maitosuklaan kanssa tai vähintää puolet ja puolet kikkaa. Mutta nämä ovat sellaisia makuasioita mistä ei sovi kiistellä :) Tummansuklaan ystävälle tämä on varmastikkin suurinta herkkua. Kannattaa siis kokeilla!!

2 kommenttia:

  1. Ompa herkullinen ja vähän erilainen kakku! Harmi kun ei ole mitään erityistä syytä kokeilla. Pitää varmaan keksiä sellainen;)

    VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!