lauantai 21. tammikuuta 2012

The HääkakkuJoulukuussa toteutin hääkakun joka oli minun ihka ensimmäinen hääkakku, kyllä jännitti sen tekeminen. Kakku tuli juhliin jossa oli teemana valkoinen ja hopea.

 Kuten voi kuvitella aina ei mene niinkuin on suunniteltu ei siis mennyt nytkään. Yritin tehdä harmaata massaa, johon olisin suihkuttanut hupea spraytä, mutta ei tullut harmaata ei sitten millään. Sain vain aikaiseksi jonkin omituisen sävyisen vihreään taittavan omituisen värin. Harmaaksi sitä ei voinnut sanoa hyvällä tahdollakaan. Tässä kohtaa on varmaan hyvä kysyä apuja teiltä muilta, miten ihmeessä saatte harmaata tai hopeaa? Hopeaa saan kyllä spreyllä, mutta sitääkään en osaa käyttää.? Saan vaan joko sellaista ihan helmiäistä tai sitten pitää ruutata koko pullo että tulee peittävää. Ja voinen kertoa että tällä kertaa kun tuota spreytä sumuttelin sisällä (yleensä olen tehnyt sen ulkona, mutta nyt satoi) oli meillä sitten hopeahippua koko talo täynnä!! Sitä oli jopa ylkerran tasanteella saakka. Mies oli tosi tyytyväinen! Olin edellisenä päivänä pessyt lattiat vaan pestäkseni ne uudestaan. Ja kaikki muut paikat oli pakko pyyhkiä.

Mutta takaisin kakkuun. Koska hopea ei onnistunut kunnolla toteutin kakun lopulta valkoisena ja lopulta se miellytti minua enemmän kuin alkuperäinen suunnitelmani. Kakku oli sokerikakkupohjalla 7+3+2 munan kerroksilla. Koska minulla ei ole niin pientä vuokaa kun päällikerros vaati, niin paistoin pohjan pienessä metalli kattilassa ;) Sisällä kakussa oli jugurttinen mansikkamousse, joka resepristä minulla ei ole enää mitään havaintoa, lisäksi väleissä oli luomumansikka hilloa. Päälinen ja koristeet kaulintamassaa.Paljon onnea H&R!!!


2 kommenttia:

 1. Mahtava kakku, tyylikäs! Oikein minun makuni mukainen; valkoinen. =)

  Olen etsiskellyt blogiasi, kun en aikanaan ehtinyt tallettaa sitä blogiluetteleooni. Nyt se on siellä ja varmuuden vuoksi aloin vielä lukijaksi, niin etten enää tätä kadota. =D

  Ps. Mikäli haluat että blogipäivitykseni näkyy listassasi, vaihda blogini osoitteeksi rrs-syöte: http://feeds.feedburner.com/Pionilaakso

  En tiedä miksi juuri minun blogi vaatii tuon, mutta sillä ainakin pitäisi toimia.

  VastaaPoista
 2. Pioni, kiitos kauniista sanoistasi, valkoinen on myös minun mieleeni värinä (nimimerkillä valkoinen koti ;D ) ja olen tyytyväinen että se hopea ei onnitunut. Minä ihan täällä punastuin kun luin että olet minun blogiani etsinyt! Kiitos muuten tuosta vinkistä, olenkin ihmetellyt että miksi päivitykset ei näy. Minulla on itsellänikin ollut paljon ongelmia bloggerin kanssa, en ole pystynyt kommentoimaan omalla nimimerkillä blogeihin jossa on kommentointi tekstin alla. Nyt tämän uudistuksen myötä pystyn taas kommentoimaan.

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!