maanantai 20. kesäkuuta 2011

cupcake popsNyt kun olen päässyt näiden popsien tekemisen "makuun", niin mua taitaa olla vaikea pysäyttää ;) Nämä popsit menivät samoille synttäreille kuiten alla oleva kakku.

 
Cupcake pops:

 
- 400g kakkua
- 400g appelsiinituorejuustoa
- Keltaisia candy meltsejä
- Tummaa suklaata
- Crisco shorteningia

Murskaa kakku ihan hienoksi muruksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Muokkaa massa haluamaasi muotoon. Anna jähmettyä jääkaapissa. Sulata suklaa ja tarvittaessa lisää shorteningia. Dippaa alaosa suklaalla ja anna jähmettyä täysin. Sulata candymeltsit ja lisää shorteningia. Dippaa ylä osa candymeltsiin ja koristele saman tien. Huom. Candymelts jähmettyy nopeammin kuin tummasuklaa.


5 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut tuota Crisco shorteningia? Löysin sitä itse tuolta Confetista, mutta näytti olevan loppu. Mahtaakohan sitä saada muualta? Ajattelin, että jos tekisi näitä Topin synttäreille, vaikuttavat ihan helppotekoisilta! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kivoja, helposti ja näyttävää! Oon nähnyt myös että on pieniin muffinivuokiin leivottu/ valmistettu cakepopsit muffinin muotoon ja tikun päähän kinni.

  VastaaPoista
 3. Nanna, Confetista juurikin. Se on ihan huippuaine. Käytän sitä myös sokerimassan pehmitykseen. Helppoudesta, ktso alla oleva kommentti.

  Miia, mä oon kanssa nähnyt sellaisia, mutta ilman tikkua. Tais olla Bakerellan blogissa (ja olikin). Ne oli tehty konvehtimuotteihin, oli tosi ihania. Confetista en ainakaan löytänyt sellaisia muotteja. Mä en ihan täysin allekirjoita tuota helppotekoisuutta ;) Ainakaan mun pinnalla. Mulla meinas jo palaa sulakkeet siinä vaiheessa kun muokkasin noi muffinin muotoon, oli niin hidasta. Käytin siinä pientä piparimuottia. Ja sitten kun on vielä monta vaihetta ja välissä odottelua. Myönnän joo että mä oon huono toistoissa, kyllästyn kun pitää tehdä samaa ;D

  VastaaPoista
 4. Ihania! Sä oot muru niin POP! Nämä on just eikä melkein! Täydellisiä!

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!