perjantai 3. kesäkuuta 2011

Cake pops


Vihdoinkin, sain selätettyä tämän herkun ;) Osa mun lukijoista varmaan muistaa sen edellisen farssin joka näiden popsien tekemisestä viime marraskuussa muodostui. Niistä tuli siis niitä surullisen kuuluisia "kalapullia ketsupilla", mieheni sanoja lainatakseni. No nyt tuli sitten sen näköisiä mitä pitikin ja voin kertoa että olin enemmän kuin tyytyväinen.

Ohjetta näihin on vaikea antaa, koska määrät ovat vähän haku ammuntaa. Mutta minulla siis oli kaupan valmiskakkupohja (kolme keroksinen), 2 vaniljan makusta tuorejuustoa ja pussillinen Wilttonin Candy meltsejä. Kakku murustetaan ihan pieneksi ja sekoitetaan tuorejuusto joukkoon. Siitä massasta pyöritellään palloja jotka laitetaan jääkaappiin jähmettymään useammaksi tunniksi. Candymelts sulatetaan pussin ohjeen mukaan ja itse lisäsin joukkoon vielä Criscon kasvirasvasekoitetta (Confetti) joka teki siitä juoksevampaa. Sitten vaan dippailtiin.

Omaan suuhun noi oli aivan liian makeita, mutta lapset niitä veti kaksi käsin. Voi tietenkin olla sekin että olivat tikun nokassa ;)

Mutta näitä nähdään varmasti lisää, mä meinaan innostuin näiden tekemisestä. Pitää vaan odotella jotain hyvää tekosyytä tehdä lisää.

2 kommenttia:

 1. Edelleenkin kuulostavat erittäin herkullisilta! Ja nyt olin heti kartallakin että mistä on kyse. :D

  Hmmm, olisko hyvä tekosyy ristiäiset?

  Ps. Aivan aiheen vierestä, kehto on viimein paikallaan! Saatiin Annilta miehineen konsultaatio apua kun koolaukset ei osuneet kohdalle ja nyt kehto on juuri oikeassa paikassa ja peti pedattuna. <3

  VastaaPoista
 2. Nina, hyviä mutta erittäin makeita. Ristiäiset on aina hyvä syy ;D

  Ihanaa että kehto on katossa ja sait sen oikeeseen kohtaan. Olikin vähän huolissani että jos joudut laittamaan sen ihan toisaalle minne ajattelit. Kyllä se vaan on niin ihana pedattuna, muistan kuinka olen sitä tyhjänä ison mahan kanssa ihaillut piiiiitkiä aikoja.

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!