tiistai 7. lokakuuta 2014

The ristiäiset

Jos olette blogiani lukeneet on varmaan käynyt selväksi että meidän perheeseen on syntynyt uusi pieni ihminen. Pieni tyttö syntyi 15.6 ilahduttamaan isoveljiä ja meitä vanhempia <3
 
Raskausaika ei koskaan minun kohdallani ole mitään mukavaa. Olen joka kerta kärsinyt raskauspahoinvoinnista joka on ollut riemunani 24/7. Se on olotila jota ei toivo kellekään. Kun pahoinvointi loppuraskaudesta väistyi ja pystyin taas ajattelemaan ruokaa ja leivonnaisia alkoi armoton ristiäisten suunnittelu. Aina kun uni ei syystä tai toisesta tullut silmään otin tavakseni ristiäisten suunnittelun :) Niinhän sitä sanotaan että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitelmia oli lopulta niin paljon että osa oli pakko jättää toteuttamatta.
 
Päivä oli mitä lämpimin, suorastaan kuuma. Remontti saatu juuri valmiiksi (kirjoitan kyllä myöhemmin postauksen uudesta keittiöstäni), viimeiset hyllyt iskettiin seinään aamulla. Ja juhlat olivat mitä ihanimmat. Hieman jouduin delekoimaan tarjoiluja muillekin valmistettavaksi kun omat kädet loppuivat kesken ;)
 
 Tarjolla oli:
- Vihereäsalaatti
-Perunasalaatti (anoppi)
-Lihapullia (oma äitini)
-Kanapiirakka
-Kinkkupiirakka
 
-Mangotuorejuustokakku
-Täytekakku (vadelma-daim täytteellä)
-Bebeleivoksia
-Muffineja
-Suklaajuustokakku (vesihauteessa paistettu)
 
Täytekakkua varten minun oli ostettava sokeripitsiainekset ja matto. Tilasin välineet pitkän googlailun jälkeen Juhlavasta ja parhaimmat ohjeet löysin Pullahiiren blogista. Nämä olivat ihan idioottivarmat ja sain pitsin ensimmäisellä yrittämällä onnistumaan. Tapani mukaan en testaillut mitään etukäteen vaan tein pitsin ristiäispäivänä ;)
 
Ihan kaikista ei edes kuvia tullut mutta tässä muutama.
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!