keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hempeää ja helmiä

Ava ihanainen täytti syyskuussa 7-vuotta. Olen Avalle tehnyt kakun 4-vuotis syntymäpäivistä lähtien. Itse syntymäpäiville ei muiden menojen takia päästy mutta kysyin että teenkö kuitenkin kakun. Avan äiti,  hyvä ystäväni tiedusteli varovasti että kerkiänkö vauvan kanssa kakkua tekemään. Lupasin tehdä jos ei ihan mahdottomia toiveita olisi (Avan edellinen kakku oli tämä alien. jonka muoto aiheutti hieman harmaita hiuksia kokemattomassa muotokakkujen tekijässä) Kun äiti oli Avalta toiveita kysynyt oli ihana neiti sanonut että antaa minulle vapaat kädet, ihan niillä sanoilla.
Muille kakun tekijöille ei varmasti tarvitse sanoa että mitkä ihanat ohjeet ne ovatkaan. Itselläni ainakin ideat sinkoilee parhaiten kun saan vapaat kädet. Olin odottanut tilaisuutta saada käyttää uudelleen pitsiteko välineitä joten kakku kysyinkin heti että miltä hempeä teema pitsillä somistettuna kuulostaa. Muutama muukin idea oli päässä toteuttamista odottamassa joten siitä lähdettiin.
 
 
 
Kakku oli 7munan sokerikakkupohja ja täytteenä oli perheen suosikki, pätkismousse.
Koristeet ja päällinen oli sokerimassaa/kaulintamassaa. Pitsin kanssa olin hieman viisaampi kuin ensimmäisellä kerralla ja sain sen nätimmin istumaan kakun reunaan. Ekalla kerralla (the ristiäiskakussa) harmitti kun laitoin tuon isomman kuvion kokonaisena eikä se näyttänyt niin kivalta.
 
Täytyy myöntää että pitkästä aikaa olin itsekin täysin tyytyväinen lopputulokseen. Ja ihan parasta oli Avan ilme kun kakkua tuli hakemaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!