sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kummipojan synttärikakkuVietimme kummipojan 3-vuotis synttäreitä näin pääsiäsenä hieman etuseen. Hän kovasti toivoi autokakkua lahjaksi ja pitihän kummitädin sellainen tehdä. Ihan kokonaista autoa en saanut tehtyä, mutta muuten autoteemainen kakku tuli.

Täytyy kyllä sanoa että pienen ihmisen vilpitön reaktio kakusta sai melkein kyyneleet kummitädin silmiin. Oli aivan mahtava nähdä kuinka innoissaan pienimies kakusta oli.

Kakku oli 7 munan sokerikakkupohja, joka oli kostutettu persikanliemellä. Välissä oli banaanin siivuja ja perusmousse persikan paloilla höystettynä. Reunoilla kermapursotukset ja lakumatto ruudut (musta sokerimassa on niin pahaa että sitä ei viitsi ihan kamalasti käyttää)Päällä oleva ruoho on (tuorejuustoa+tomusokeria+kermavaahtoa). Muut yksityiskohdat sokerimassaa.


 Kaikki muut lapset sitä söivät innoissaan, paitsi meidän Jooa joka näki mitä sinne laitettiin (persikoita)ja jätti maistamatta. Että silleen ;D

Onnea vielä ihanalle kummipojalle!! 

3 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kerran herkullisesta kakusta, joka oli Aapelin paras lahja. Ei meinannut nahoissaan pysyä. Lukioille voin kertoa, että kakku oli livenä vielä upeamman näköinen kuin kuvissa.

    VastaaPoista
  2. Meidän lapset söivät Jooankin edestä. Ja kyllähän Jooa söi yhden auton;)

    VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!