maanantai 28. maaliskuuta 2011

Synttärikakku 1-vuotis juhliin

Tämä kakku meni samoihin juhliin kui tuo alapuolella oleva tähtikakkukin. Muuten kakku oli ihan identtinen, mutta koristelu oli erilainen. Inspiraatio tähän kakkuun tuli kauniista aurinkoisesta ilmasta ulkona. Samalla pysytyi hieman fiilistelemään jo kevättä.


Kakkussa on 5 munan sokerkakkupohja. Kostustus sitruuna Fantalla ja persikkaliemellä. Sipaisut mansikkahilloa ja persikka sosetta. Täytteenä maidoton ja soijaton mansikka-ja persikkatäyte.Eristeenä sokerikreme ja päällinen ja koristeet sokerimassaa.

Onnea vielä pienelle Iivarille!
5 kommenttia:

 1. Ihania kakkuja ja upea uusi blogi! Mukana siis täällä(kin), joskin hiukan eri nimimerkillä kuin toisessa ;)

  VastaaPoista
 2. Iivari kiittää edelleen, itku tuli, kun kakku loppui, eikä tarjottu enää lisää. Ja saatiin kuin saatiinkin molemmat kakut syötyä. Oliko ankassa siis marsipaania, vai missä?

  VastaaPoista
 3. Kakkublogi lisätty linkkilistaan! :) Itse en ole mikään leivontablogien säännöllinen kiertelijä, mutta täällä on pakko käydä kyllä ihastelemassa. Ihanat pienen pojan kakut!

  VastaaPoista
 4. Täältähän löytyi tuttuun tapaan mahtavia ihanuuksia!! Jään seuraamaan innolla uusia!

  VastaaPoista
 5. Sinikka, hieman mietin kuka olet. Ehkä sen jo selvitin ;D !?

  Kati, ihan kun kakku maistui kaikille. Ihan parasta että se maistui juhlakalullekkin. Marsipaanista oli vihreät tähdet, en vaan millään saanut sokerimassasta oikeen värisiä ja aika meinasi loppua kesken. Ensimmäisessä ankassakin oli marsipaania elastisuutta antamassa, mutta se meni roskiin.

  Linda, on ihanaa että olet mun vannoutunut "fani".

  Riikka, kiva kun löysit tännekkin.

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!