perjantai 22. tammikuuta 2016

Frillakukka ja raitaa

Silverjungle juhli kauden aloitusta (joo jälessä ollaan koska puhutaan AW´15 kaudesta kakku tehty elokuussa :D ) ja pitihän sinne kakku tehdä. Sain nähdä muutamia kuvia ennakkoon ja kuten aina ei päässyt merkki pettämään. Mustavalkoiraidallisesta piposta sain tämän idean ja pakkohan se oli toteuttaa. Olen kerran aikaisemminkin tehnyt raitaa kakkuun, täällä,  ja muistan silloin itkua vääntäneeni koska se ei mennyt kuin yhdessä ihanassa telkkariohjelmassa. Taisin jopa vannoa että uudelleen en moiseen edes ryhdy. No...niiin....ryhdyinpä sitten kuitenkin. Ihan ei mennyt putkeen tälläkään kertaa, mutta paremmin kuitenkin. Asiaa ei yhtään auttanut että tämä oli todella iso kakku. Kakun halkaisija oli yli 30cm ja korkeutta oli yli 10cm, se teki haastetta raidallisen massan saamiseen kakun päälle. VINKKI jos haluat raidallisen kakun tehdä niin suosittelen tekemään maltillisemman kokoiseen.
 
Koristeena kakun päällä oleva frillakukka on tehty ihan vaan leikatusta sokerimassa nauhasta jonka liimaaminen kakun päälle on aloitettu ulkoreunasta ja jatkettu kierros kierrokselta keskelle saakka.
 
Sitä mitä kakku piti sisällään en enää muista, mutta kai se maistui :D

 
 
Ja jos on käynyt niin huonosti että ette ole koskaan kuullutkaan ihanasta vaatemerkistä kuin Silverjungle niin nyt kannattaa käydä korjaamassa vääryys täällä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!