keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

40-vuotiskakku ystävälle

Ystäväni täytti viime kesänä 40-vuotta (päivitykset hieman laahaa taas jäljessä). Hänen ihana miehensä halusi yllättää hänet kakulla. Juhlat sattuivat viikonloppuun jolloin muutamalla muullakin oli juhlat tiedossa. Sanoinkin että voin tehdä jos saan ihan vapaat kädet, no reiluuden nimissä olisin varmaan saanut vapaat kädet muutenkin. Halusin uudelleen kokeilla marenkivoikreemiä ja valuvaa suklaaganachea  ja tällä kertaa hieman erilaista koristelua. Koristeluissa nämä "vapaat asetelmat" eivät todellakaan ole minun vahvinta osaamista, mutta olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen.


Kakku itsessään oli 15hlön sokerikakkupohjalla ja täytteenä oli vaniljamousse ja tuoreita mansikoita. Päälle on valutettu suklaaganache.


Kakun kuorrutin uudella suosikillanikin eli italialaisella marenkivoikreemillä. Itse en pidä sokerimassasta ja aina mahdollisuuden tullen vältän sen käyttämistä. Varsinkin tällaisten aikuisten kakkujen kanssa se on helppoa. Resepti jolla itse teen on täältä Kakkumonsterin blogista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!