sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kakku tuoreelle terveydenhoitajalle

 
 
Tämä kakku lähti tuoreelle terveydenhoitajalle. Toiveena oli jotain alaan liittyvää. Täytyy sanoa että oli hieman hankalaa keksiä terveydenhoitajan "työvälineitä". No ruisku oli helpoin ja sen kaveriksi piti toki tehdä ampulli jossa on ruiskutettavaa rokotetta. Ja rokotuksen jälkeen tietenkin laitetaan laastari ja annetaan lapsille tarra. Tarrat ei ihan taipuneet, mutta tein kultaisin tähtiä jotka ajavat asiaa. Muutama pillerikin piti vielä kakkuun pyöräyttää, kavereilta tulikin hieman kyseenalaisia kommentteja tästä kakusta ;)
 
Sisällä kakussa oli jotain, mutta en vaan muista että mitä :P
 
Itse kakku on tehty säädettävään reunavuokaan joka olen tilannut ebaystä. Nyt huomasin että paikalliseen Iloiseen keittiöön oli tullut säädettäviä vuokia. Pitää ehdottomasti hankkia se pyöreä jonka avulla saa jopa 30cm (halkaisija) kakun. Tällä hetkellä isoin on 26cm.


2 kommenttia:

  1. Hieno tuli taas! :) Mulla on se pyöreä ja oon ollu siihen kyllä tyytyväinen! Eikä ollut todellakaan pahan hintainen, olikohan 22 euroa! Mä vähän himoitsisin sitä neliöä, mutten oo vielä raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veksi :) Jos joskus tarttet niin mä voin lainata omaani, siis ennen kuin ostat omasi. Mun pitää varmaan käydä ostamassa se pyöreä pika pikaa.

      Poista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!