sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Salama ja Kunkku-kakku

Meillä on viikonloppu vierähtänyt taas syntymäpäivä hulinoissa. Kupus täyttää ensiviikolla kolme, mutta koska seuraavana viikoloppuna alkaa lakkiashulina, niin juhlat pidettiin hieman etuseen.

Sankarin toiveet olivat järkkymättömät. Kakkuun piti tulla Salama ja Kunkku, ei siis auttanut muu kun alkaa piipertämään. Tämä piipertäminen ei ole minun ominta alaani, mutta täytyy kyllä sanoa että olin tyytyväinen autoihin. Sisällä kakussa oli valkosuklaa-mansikka-kerma. Jos joku kaipaa ohjetta niin voin sen kyllä raapustaa.


Koristeet sokerimassaa (musta marsipaania)


Kuten näkyy niin salamateema oli synttäreillä valloillaan ;) Jokus vannoin että moiset synttäriteemat eivät meille tule, mutta kaikkea sitä huomaa tekevänsä lastensa eteen....


Synttärimies puhaltaa.

4 kommenttia:

 1. Jestas miten hieno kakku! Miten raskitte syödä? :D

  VastaaPoista
 2. On aihettakin tyytyväisyyteen... makee kakku!

  VastaaPoista
 3. Miima, kiitos. Kakku hävisi parempiin suihin, autot säästettiin. Mun piti käyttää ne toiseen kakkuun (meillä oli kaksi kattausta), mutta ei sitten käytetty. Sankari sai illalla sitten syödä salaman. Punainen vaan valu suunpielistä ;D

  Pioni, Kiitos. Mun pitikin kirjoittaa tohon että hain inspiraatiota sulta ja Kakkuhelmen Pialta. Kovasti ollaan poikien kanssa teidän blogeja luettu :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kakkuja sinulla täällä =) Linkitän sinut blogilistaani ;)

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!