tiistai 13. syyskuuta 2011

Tuliaisia

Tämä on postaus on pitkään odottanut että se kirjoitetaan ulos ja nyt se vihdoin pääsee näppikselle asti. Kuva on kyllä otettu hyvissä ajoin valmiiksi.

Kävin mieheni kanssa pienellä lomalla New Yorkissa. Jo kotona oli kartoittanut parhaat paikat kakkutarpeiden ostoon. Valitettavasti en vieläkään päässyt haluamaani kauppaan, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Jouduin siis tyytymään markettien valikoimaan, joka on muuten aivan huippua sekin.

Ostoksilla tuli käytyä ihan Wall-martissa jossa on aivan loistava Wiltonin tarjonta. Hinta tason voitte vaan kuvitella, no paljon halvempi kuin täällä voin sanoa. Ihan pakko oli myös painoksi ottaa muutama purkki valmis tuotteita ja tuota shoteningia olisin ottanut vielä enemmän jos olisi matkalaukkuun (painorajaan) sopinut. Kuten oli kotona ystäväni kanssa uumoillut, hinta oli jotain ihan muuta kuin täällä koto suomessa. Kun täällä maksaa purkki n.9,5€ maksaa se siellä n. 2€ . No nyt on tuo yksi vara purkki jemmassa.

Vuoka Create&Barrel ja cupcake setti Williams&Sonoma
Elintarvikkeet Wall-mart.

Seuraavalla reissulla on kyllä pakko päästä ihan johonkin oikeeseen leivonta kauppaan vaikka ihan Wiltonille :)

4 kommenttia:

 1. minäkin ekaa kertaa täällä :) taidokkaita kakkuja. meitä leipureita näköjään löytyy :) !! vitsi olis kyllä ihana päästä jenkkeihin shoppailemaa kakkutarvikkeita. suomessa kun ovat niin hintavia :/ mutta kommenteista vielä sen verta, että tosiaan ei tule itsekään kenellekään kommattua vaikka selailenkin monien blogeja päivittäin.. vain ne suosituimmat taitaa saada niitä kommentteja.. meidänki puolesta sitten :) !!

  VastaaPoista
 2. Leipuritar,tosi kiva että löysit vasta vierailulle :) Ja kiitos kehuista. Kakkublogeja on nykyää niin hurjasti että on ihan ymmärrettävää että vaan ne huiput saavat hurjasti kommentteja :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut ihana matka!! Samoja paikkoja olen kolunnut muutama vuosi sitten :o) Tuolla ihan NYCin keskustan liepeillä on yksi paljon tavaraa sisältänyt kauppa. Osoitetta en nyt enää muista. Aika vaikea oli löytää ja mekin silloin pyörimme kaupan lähettyvillä aika pitkän tovin ennen kuin löysimme itse kauppaan. Taisin soitella jopa suomeen hieman osoiteneuvoja, kun nettiä emme saaneet sillä hetkellä kännykän kautta toimimaan... (kallista puuhaa :o) ) Paljon oli tavaraa, eikä osannut oikein mihinkään keskittyä, kun menin ihan sekaisin. Walmartissa on ihan hyvä valikoima sekä sitten Michaels-liikkeissä. Ovat askarteluliikkeitä, joissa siis Wiltonin sekä muidenkin leivontatavaroita sekä kursseja. Jos Chicagoon matkaat, niin sitten kannattaa käydä Wiltonille. Itse kävin siellä viime kesänä ja oli ihan mukava ja siisti liike. Autoa tuossa kyllä tarvii, koska matkaa Chicagon keskustasta noin 30-40 min. ruuhkista riippuen. Seuraavalla USA:n reissullasi kehoitan suuntaamaan Michaelsiin, joita on lähes joka puolella. Hinnatkin edullisia ja netistä saatavilla usein alekuponkeja :o)
  Blogissani onkin viime kesän reissusta tarinaa ja kuvia Wiltonin omasta kaupasta Chicagosta.

  VastaaPoista
 4. Pullahiiri, luin sen sun reissupostauksen ja olin aivan kateudesta vihreä siitä wiltonin kaupasta. Mulla oli yksi askarteluliike (ketju) jo katottuna, mutta mies sanoi että on niin kaukana meidän reitistä. No eikös me ajeltu mokoman ohi siinä vaiheessa kun ei ollut enää aikaa pysähtyä :P No seuraavalla kerralla sitten. Seuraavaksi halua ehdottomasti tonne Michealsiin, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista

Kiitos kuin ilahdutat minua kommentillasi!